TRAŽILI ŠUTERA, PA DOVELI POGREŠNOG IGRAČA! Bivši srpski košarkaš podelio urnebesnu anegdotu: "Posle sedam dana su shvatili..."
Foto: Printscreen / Youtube / Jao Mile podcast

hit

TRAŽILI ŠUTERA, PA DOVELI POGREŠNOG IGRAČA! Bivši srpski košarkaš podelio urnebesnu anegdotu: "Posle sedam dana su shvatili..."

Košarka -

Bivši srpski košarkaš Aleksandar Šubara ispričao je hit anegdotu o svom odlasku u Belgiju, odnosno u tamošnji najbolji klub Šarlroa, gde ga je trenirao crnogorski stručnjak Savo Vučević, stric Nikole Vučevića. Tamo je sarađivao i sa reprezentativcem Vladom Kuzmanovićem, ali i sa još jednim srpskim košarkašem za kog su mislili da je Hrvat.

"Treba nam šuter i dovodimo igrača koji se zove Jova Glavinić. I došao dečko u Šarlroa, igrao je u NAP-u iz Novog Sada. Imao je baš dobar šut. I posle jedno sedam dana, mi se istežemo na treningu, Sava prilazi Jovi i kaže - znaš li kako se kod vas kaže tikva? Ovaj mu odgovara, kako misliš kod nas? Kaže se isto kao i kod vas. Ko smo to mi, a ko ste vi? Ovaj mu kaže, pa kod vas u Hrvatskoj! U Rijeci?", priča Aleksandar Šubara koji potom prisustvuje hit otkriću.

"Kakvoj, bre, Rijeci? Pita ga ovaj, pa zar nisi ti bio najbolji strelac hrvatske lige!? Odgovara mu Jovo tu da nikada nije igrao u Hrvatskoj. Shvataju tad da su doveli pogrešnog igrača, posle sedam dana su utvrdili da su doveli igrača koji se isto zove, ali nije onaj koji su mislili. Dobar je bio Jovo iz Novog Sada, bio je i u Francuskoj, a oni tamo videlii da je bio najbolji strelac Hrvatske".

Šubara je ispričao i da je viđao dosta "čudnih" stvari u Belgiji gde je pravilo da kada tim iz prve lige igra protiv drugoligaša, meč počinje sa "minusom" od 20 poena, o čemu je pričao i Vesa Petrović.

Kurir sport / Mondo / Jao Mile podkast / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track