ŽELJKO OBRADOVIĆ PROGOVORIO O PARTIZANOVIM ŠANSAMA ZA PLEJ-IN: Trener crno-belih VERUJE u svoj tim!
Foto: Starsport©

ne odustaje

ŽELJKO OBRADOVIĆ PROGOVORIO O PARTIZANOVIM ŠANSAMA ZA PLEJ-IN: Trener crno-belih VERUJE u svoj tim!

Košarka -

Košarkaši Partizana zatvorili su ligaški deo ABA lige ubedljivim trijumfom nad Zadrom - 113:74 (20:11, 33:29, 24:18, 34:15).

Crno-beli su pred oko 5.000 gledalaca u beogradskoj Areni stigli do 20. pobede i tako se osvetili za poraz u prvom delu sezone u Dalmaciji. Ipak, trijumf nije četi Željka Obradovića doneo pomak na tabeli, pošto je od ranije bilo poznato da će aktuelni šampion regiona sa druge pozicije ući u doigravanje za titulu.

Trener "Parnog valjka" Željko Obradović nakon meča je upitan za šanse svog tima za plasman u plej-in Evrolige, pošto im je potrebna pobeda nad Valensijom uz trijumf Crvene zvezde nad Efesom u Istanbulu.

Žoc, Željko Obradović
foto: Starsport©

- Nema šta da komentarišem. Spremićemo se za meč protiv Valensije da pre svega poštujemo naše navijače, koji će sigurno doći, da poštujemo sami sebe, protivnika i igraćemo sa najvećim ambicijama tu utakmicu. To je jedino što možemo da uradimo - rekao je Obradović, pa nastavio o ABA ligi i ambicijama u plej-ofu:

- Odigrali smo ozbiljno, ekipa je delovala sveže i razigrano, pred nama je plej-of, znamo da nas čeka Igokea, imamo iskustvo izgubljene utakmice od njih u prvom delu. Period pred nama trebalo bi da iskoristimo za sve što nas čeka u plej-ofu ABA lige - zaključio je Željko Obradović.

BONUS VIDEO:

00:35

Puna Arena Partizan, grobari, navijaci, kosarka, arena, rekord

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track