KOPRIVICA PRED MEČ ODLUKE U EVROLIGI: " NEBITNO JE da li će Zvezda da pobedi, mi igramo ZA SEBE"!
Foto: Starsport©

ostaje nada

KOPRIVICA PRED MEČ ODLUKE U EVROLIGI: " NEBITNO JE da li će Zvezda da pobedi, mi igramo ZA SEBE"!

Košarka -

Košarkaš Partizana Balša Koprivica bio je jedan od najboljih igrača u pobedi svog tima nad Zadrom u poslednjem kolu ABA lige rezultatom 113:74.

Mladi centar je zabeležio 12 poena uz 11 skokova, a nakon utakmice je sumirao utiske.

- Imali smo dobar protok lopte, igrali smo opušteno baš zato što nije bilo rezultatskog značaja. Hteli smo danas da iskoristimo meč kao jači trening za izazove koji nam predstoje - rekao je Koprivica posle meča za Mozzart sport.

Duel sa Zadrom bio je uvertira pred okršaj sa Vaelsnijom u petak od 20.30 na istom mestu. Partizan je i dalje u igri za plej-in, a uz pobedu protvi španske ekipe, gledaće i dešavanja u Istanbulu, gde Zvezda igra protiv Efesa i trijumf večitog rivala otvorio bi mu vrata doigravanja.

- Zavisimo od drugih, ali ulazimo u taj meč kao i svaki drugi. Da li će Zvezda da pobedi ili ne nama je to nebitno. Igramo za sebe i gledamo naš put i naš cilj - rekao je Koprivica, pa dodao:

- Ostaje žal za propuštenih prilikama, odnosno tesnim porazima koji su Partizan udaljili od plej-ina Evrolige, ali i prvog mesta u ABA ligi pred početak plej-ofa. Imali smo neke poraze na startu sezone, kada je utakmica u većem delu bila u našu korist, ali smo na kraju ispustili trijumf. Idemo dalje i spremamo se za plej-of ABA lige - zaključio je Koprivica.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:34

Grobari traže novi ugovor za Obradovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track