SVAKO TERA SVOJU PRIČU! Jokić kaže jedno, Meloun drugo: MVP i trener imaju SUKOB MIŠLJENJA pred derbi za prvo mesto Zapada!
Foto: Sarah Stier / Getty images / Profimedia

nba liga

SVAKO TERA SVOJU PRIČU! Jokić kaže jedno, Meloun drugo: MVP i trener imaju SUKOB MIŠLJENJA pred derbi za prvo mesto Zapada!

Košarka -

Zahvaljujući maestralnom Nikoli Jokiću Denver je zabeležio izuzetno važnu pobedu na gostovanju protiv Jute 111:95 i Nagetsi su na ovaj način nastavili borbu za prvo mesto na Zapadu.

Ključan meč za prvo mesto odigraće se u noći između srede i četvrtka (04.00), a Denver će dočekati Minesotu. Oba tima imaju skor od 55 pobeda i 24 poraza, tako da će onaj ko trijumfuje biti na korak od prve pozicije pred plej of.

I pored toga što je meč protiv Minesote veoma važan Denveru, Nikola Jokić i Majk Meloun imaju različite poglede na ovu utakmicu i doživeli su sukob mišljenja.

- Ne vidim to kao naročito veliku utakmicu. Važno je da završimo prvi deo sezone zdravi. Naravno, ići ćemo na pobedu, ali ljudi samo prave od toga priču, da je to velika utakmica. Nadam se da će da biti zanimljivo, mada ne pravim od toga nešto veliko. Važno je da igramo na pravimo način i ostanemo zdravi, da u poslednjim četvrtinama izgledamo kao u ovoj utakmici i što više momaka se razigra, da tako uđemo u plej-of - rekao je Jokić, a Meloun je imao drugačije mišljenje:

Majk Meloun, Nikola Jokić
foto: Michael Reaves / Getty images / Profimedia

- Već u svlačionici sam rekao momcima da nam je fokus već na Minesoti. Idemo kući, da se odmorimo i spremimo za taj meč. Igramo u našoj kući, protiv velikog rivala, koji želi da ide na vrh tabele. Dobili smo dva okršaja sa njima, čekaju nas tri utakmice do kraja i prvo mesto je i dalje u vazduhu. Idemo da se takmičimo, pa da vidimo šta će se desiti - zagrmeo je trener Denvera.

Šta vi mislite, ko će odneti pobedu u derbiju Zapada?

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track