ŠMEKERSKI! JOKIĆ JE GLAVNI KANDIDAT ZA MVP TITULU, ALI ON SMATRA DRUGAČIJE: "Mislim da još nekoliko igrača zaslužuje tu nagradu"
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

nba

ŠMEKERSKI! JOKIĆ JE GLAVNI KANDIDAT ZA MVP TITULU, ALI ON SMATRA DRUGAČIJE: "Mislim da još nekoliko igrača zaslužuje tu nagradu"

Košarka -

Košarkaši Denvera u derbiju Zapadne konferencije savladali su ekipu Minesote 116:107, a apsolutni junak ove izuzetno značajne pobede tima iz Kolorada bio je maestralni srpski košarkaš Nikola Jokić.

Jokić je odigrao meč za pamćenje, a Denver je preuzeo lidersku poziciju na Zapadu!

Po ko zna koji put Srbin je pokazao da je najbolji kada je to najpotrebnije. "Isprašio" je popularne Vukove - utakmicu je završio sa impresivnim dabl-dabl učinkom! Postigao je čak 41 poen i zabeležio 11 skokova, sedam asistencija i tri ukradene lopte.

Nakon utakmice, Jokić je upitan da prokomentariše trku za MVP titulu u kojoj je on vodeći kandidat.

„Ta priča o MVP trofeju izmiče kontroli. Mislim da igram dobru košarku…mislim da još nekoliko igrača zaslužuje tu nagradu“, počeo je Jokić.

A što se tiče same utakmice?

„Mislim da su oni stvarno, stvarno dobar tim, i da su odlično vođeni. Igraju akcije na pravi način i imaju oštrinu. Ali našli smo način. Mislim da je odbrana u četvrtoj četvrtini je bilo neverovatna, i zato smo dobili utakmicu. Druga postava nam je na neki način pokazala kako se to radi sa energijom, i oni su nas vodili, a mi smo samo nastavili istim putem“, rekao je Jokić.

Kurir sport

Bonus video:

00:24

Nikola Jokić pred meč protiv Klipersa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track