JOKIĆ SE UHVATIO ZA GLAVU, PA PRED SVIMA OPSOVAO! Srbin dobio pitanje koje mu se SMUČILO: "Sve to je IZMAKLO KONTROLI"
Foto: Printscreen / Twitter / ClutchPoints

iznervirao se

JOKIĆ SE UHVATIO ZA GLAVU, PA PRED SVIMA OPSOVAO! Srbin dobio pitanje koje mu se SMUČILO: "Sve to je IZMAKLO KONTROLI"

Košarka -

Srpski košarkaš Nikola Jokić gotovo sigurno će na kraju sezone osvojiti MVP priznanje koje nepravedno nije dobio prošle sezone. Kada bude "krunisan", Jokiću je to biti treća MVP nagrada u karijeri čime ne može da se pohvali mnogo igrača u istoriji NBA lige, ali nijedan od igrača nije toliko prezirao laskavo priznanje kao što to radi Somborac.

Čitava priča oko MVP nagrade ga godinama nervira, priznao je da ne zna ni gde mu stoje prethodno osvojeni trofeji, a novinari su shvatili da ne moraju da potenciraju ovu temu jer im nikad ništa neće odgovoriti. Tako je posle važne pobede nad Minesotom jedan novinar oprezno počeo pitanje konstatujući da Jokića skoro čitave sezone nisu ni upitali za MVP nagradu, pa se Somborac već držao za glavu jer je znao gde to vodi: "E jeb**a!"

"Mislim da ni tim ne priča više o tome. Cela ta priča o MVP nagradi je izmakla kontroli, igramo dobro i ja igram dobro. Ako osvojim super, ako ne - čestitam drugom košarkašu. Dosta igrača igra dobru košarku i više njih zaslužuje MVP nagradu...", rekao je Jokić, kao da je već imao spremljen odgovor.

Prema nezvaničnim podacima, Jokić će ubedljivo pobediti u MVP trci i to Šeja Gildžes-Aleksandera, dok je aktuelni osvajač Džoel Embid diskvalifikovan zbog nedovoljnog broja odigranih utakmica. Bilo je i onih koji su kritikovali Jokićev izbor za MVP-a, dok smo videli i "pobunu" igrača Dalasa koji su zbog Luke Dončića nosili majice "Pravi MVP". Jedino što Dončića nije zanimalo da obuče takvu majicu i to dovoljno govori.

Ove sezone Nikola Jokić u proseku beleži 26,6 poena, 12,4 skokova i 9 asistencija po meču. Njegov tim Denver je na prvom mestu Zapada, iako je Džamal Marej ponovo propustio ogroman broj utakmica.

Kurir sport / Mondo

BONUS VIDEO:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track