KOŠARKAŠI MAKABIJA MOGU DA ODAHNU! Ponovo otvoren aerodrom u Tel Avivu, ekipa može da napusti zemlju - STIŽU NA MEČ SA BASKONIJOM
Foto: Starsport©

EVROLIGA

KOŠARKAŠI MAKABIJA MOGU DA ODAHNU! Ponovo otvoren aerodrom u Tel Avivu, ekipa može da napusti zemlju - STIŽU NA MEČ SA BASKONIJOM

Košarka -

Aerodrom u Tel Avivu jutros je ponovo otvoren, pa će košarkaši Makabija prema planu doputovati u Beograd gde ih u utorak očekuje meč plej-ina Evrolige protiv ekipe Baskonije.

Utakmica je bila pod znakom pitanja zbog aktuelnih dešavanja u Izraelu. Naime, nakon napada Irana Izrael je zatvorio vazdušni prostor, pa se spekulisalo da ekipa Makabija, koja je u nedelju u Tel Avivu igrala meč domaćeg prvenstva, neće moći da napusti zemlju.

Košarkaši Makabija, ipak će stići u Beograd po prvobitnom planu za meč plej-ina Evrolige protiv Baskonije, nakon što je aerodromu u Tel Avivu jutros ponovo otvoren, prenose izrealski mediji.

Izraelski tim zbog ratnih dešavanja u zemlji gotovo cele sezone u Evroligi domaćin u Beogradu, u dvorani Aleksandar Nikolić bez publike. Ipak, duel protiv Baskonije odigraće se u Beogradskoj areni zbog priprema za šampionat Evrope u boksu.

Ekipa bi danas trebalo da doputuje u prestonicu Srbije.

Kurir sport/J.M.

00:49

Grobari, Partizan, Evroliga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track