"DŽELAT SRBIJE" NA PAUZI! "Orlovi" bi mogli da IZBEGNU Italiju na OI: Najbolji igrač "Azura" POVREĐEN pred kvalifikacioni turnir!
Foto: Stefanos Kyriazis/IPA Spo / Sipa Press / Profimedia

problem

"DŽELAT SRBIJE" NA PAUZI! "Orlovi" bi mogli da IZBEGNU Italiju na OI: Najbolji igrač "Azura" POVREĐEN pred kvalifikacioni turnir!

Košarka -

Bliže se Olimpijske igre u Parizu, a samim tim i pripreme košarkaških reprezentacija za ovo takmičenje. Selektori polako prave spisak potencijalnih igrača, ali uvek nikad ne može da prođe bez neke povrede.

Naravno da sve ljubitelje sporta u Srbiji najviše zanima naša selekcija, ali sa pažnjom gledamo i prema ostalim rivalima u grupi. Tu će sa nama biti Sjedinjene Američke Države, Južni Sudan i pobednik kvalifikacionog turnira koji se igra u Portoriku.

Projektovano, u skladu sa kvalitetom bi u tom finalu trebalo da se sastanu Italija i Litvanija. Ne treba trošiti reči koliko su nam "Azuri" poslednjih godina napravili problema, pa deluje da je mnogo bezbolnije za izabranike Svetislava Pešića da to bude baltička selekcija.

Za selektora Đanmarka Poceka pojavio se problem, jer najbolji igrač Italije Simone Fontekio ima problema sa povredom i pod velikim znakom pitanja je njegov nastup na najvećoj svetskoj smotri.

Igrač Detroita muku muči sa prstom na nozi i po nekim prognozama oporavak neće ići tako brzo.

- Fokusiran sam na oporavak, problem treba da se reši, onda ću razmišljati o reprezentaciji. Vraćam se u Italiju za vrlo kratko vreme i odmah ću raditi sa svojim fizioterapeutom i trenerom. Za sada ne želim ništa da kažem - rekao je Fontekio.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

01:51

KUZMANOVIĆ O JOKIĆU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track