OTKRIVENO I POSLEDNJE IME NA SPISKU SELEKTORA AMERIKE - SRBIJU ČEKA PAKAO Ameri u STRAŠNOM sastavu stižu u Pariz! Zvezda do zvezde
Foto: AP

ludilo

OTKRIVENO I POSLEDNJE IME NA SPISKU SELEKTORA AMERIKE - SRBIJU ČEKA PAKAO Ameri u STRAŠNOM sastavu stižu u Pariz! Zvezda do zvezde

Košarka -

Reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država na Olimpijskim igrama u Parizu nastupiće u jednom od najjačih sastava ikada.

Dan pošto je objavljen spisak od 11 igrača koji će predstavljati ovu zemlju na predstojećim OI, američki mediji otkrili su i ime poslednjeg 12 putnika za Pariz. Reč je o superstaru Los Anđeles Klipersa - Kavaju Lenardu.

Posle čuvenog "Drim tima" iz Barselone 1992. godine ovo je po imenima verovatno najjači sastav koji je ova reprezentacija ikada imala.

Stef Kari, Tajris Halibarton, Džru Holidej, Entoni Edvards, Devin Buker, Kevin Durent, Džejson Tejtum, Lebron Džejms, Entoni Dejvis, Bam Adebajo, Džoel Embid i Kavaj Lenard.

Podsetimo, Sjedinjene Američke Države će u grupnoj fazi takmičenja igrati protiv Srbije, Južnog Sudana i pobednika kvalifikacija u Portoriku. Amerima će prvi na crtu izaći naši Orlovi.

Grupna faza košarkaškog turnira će biti odigrana u Lilu, a završnica u Parizu.

Kurir sport/J.M.

01:14

NESTVARAN PODATAK! Scene iz Arene PREPLAVILE INTERNET - Partizanu i Grobarima pošlo za rukom ONO što nije ni NBA klubovima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track