POTEZ KOJI JE ZGROZIO LJUBITELJE KOŠARKE! Čuveni Amerikanac DIVLJAČKI faulirao Dončića, nastao HAOS na terenu! (VIDEO)
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

nesportski faul

POTEZ KOJI JE ZGROZIO LJUBITELJE KOŠARKE! Čuveni Amerikanac DIVLJAČKI faulirao Dončića, nastao HAOS na terenu! (VIDEO)

Košarka -

Sraman potez Vestbruka privukao veliku pažnju...

Košarkaši Dalasa poveli su sa 2:1 u četvrtfinalnoj seriji Zapadne konferencije, pošto su u trećoj utakmici plej-ofa rutinski savladali Los Anđeles Kliperse rezultatom 101:90.

Meč je obeležio sraman potez Rasela Vestbruka, koji je u trenucima nemoći na divljački način pokušao da zaustavi najboljeg igrača Mavsa Luku Dončića.

Od samog starta utakmice delovalo je da gosti nisu došli u Teksas da igraju košarku, već da prave "čarke" na terenu i provociraju rivala. Grubim faulovima pokušavali su da izbace iz takta prve zvezde Mavsa, ali to im nije pošlo za rukom.

Luka Dončić
foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Sredinom poslednje deonice iskusni Amerikanac Rasel Vestbruk prešao je sve granice. Pošto je ispao u odbrani, napravio je jedan sraman potez. Povukao je divljački Luku za ruku, što je razbesnelo Slovenca i njegove saigrače.

Luka mu je prišao i dobacio nešto, a Vestbruk ga je odgurno i nastala je opšta frka na terenu. Centar Pi-Džej Vašington je odmah skočio u zaštitu saigrača, pa je odgurnuo prgavog Amerikanca, koji je podivljao u tom momentu. Krenuo je ka igračima Dalasa, ali sudija i saigrači uspeli su teškom mukom da ga obuzdaju.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Kurir sport/J.M.

01:14

NESTVARAN PODATAK! Scene iz Arene PREPLAVILE INTERNET - Partizanu i Grobarima pošlo za rukom ONO što nije ni NBA klubovima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track