LEBRON BEDNO PONIZIO JOKIĆA I TO MU SE ŽESTOKO OBILO O GLAVU: Uradio je nešto što NIJE SMEO, pa sada ne zna šta ga je snašlo!
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

surova osveta srbina

LEBRON BEDNO PONIZIO JOKIĆA I TO MU SE ŽESTOKO OBILO O GLAVU: Uradio je nešto što NIJE SMEO, pa sada ne zna šta ga je snašlo!

Košarka -

Jedan bedan pokušaj da ponizi Srbina, Lebronu se sada obija o glavu...

Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić na dobrom je putu da sa svojim Denver Nagetsima drugu godinu zaredom popularnom "metlom" počisti u plej-ofu slavne Los Anđeles Lejkerse koje predvodi jedan od najboljih igrača svih vremena Lebron Džejms.

U noći između četvrtka i petka tim iz Kolorada slavio je na gostovanju u LA i poveo sa ubedljivih 3:0 u prvoj rundi plej-ofa. Verovali ili ne, bio je to 11. vezani trijumf Nagetsa protiv Lebrona i ekipe.

Na poslednjih 11 mečeva protiv Lejkersa Nikola Jokić ima tripl-dabl u proseku. Bacio je "pik" na Lebronov tim i posebno je inspirisan na tim mečevima.

Navijači smatraju da je razlog to što mu se slavni američki superstar ozbiljno zamerio u februaru prošle godine na Ol-star vikendu u Solt Lejk Sitiju.

Lebron Džejms, Nikola Jokić
foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Na tom Ol-staru i dalje je aktuelan bio sistem po kome kapiteni timova biraju sa kim će igrati, a Jokić je izabran tek u poslednjoj rundi drafta za sastave timova!

Izuzetno je ružno delovao pogled na mesto gde su preostali neizabrani igrači kada su tu ostali samo Markanen i Jokić! Nikoli tu nije bilo mesto. Srbin je tada nesvesno ustao i krenuo ka timu Lebron, iako ga Džejms i još nije izabrao. Tada su usedile salve smeha.

Nije se Nikola naljutio, naravno, čak je u šali poručio i da sam sebe ne bi birao.

Međutim, on je u tom trenutku bio dvostruki uzastopni MVP lige i ovakav čin mnogi su shvatili kao nepoštovanje prema jednom od najboljih, ako ne i najboljih igrača u NBA.

Od tog momenta Denver ne zna za poraz protiv Lebronovog tima, a Jokić igra kao u transu kada na suprotnoj strani ugleda Lebrona Džejmsa, pa navijači Nagetsa veruju da ga je nepravda koju je doživeo na Ol-staru 2023. probudila inat u njemu i inspirisala ga da pokaže američkom superstaru da nije smeo to da uradi...

Lebron Džejms, Nikola Jokić
foto: Alex Goodlett / Getty images / Profimedia

Kurir sport/J.M.

00:24

Nikola Jokić pred meč protiv Klipersa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track