ŽESTOK SUKOB ZBOG JOKIĆA! Dizao Srbina u nebesa pa izazvao GNEV navijača Lejkersa: Sada im je ZAPUŠIO USTA za sva vremena!
Foto: Maddie Meyer / Getty images / Profimedia

brutalan odgovor

ŽESTOK SUKOB ZBOG JOKIĆA! Dizao Srbina u nebesa pa izazvao GNEV navijača Lejkersa: Sada im je ZAPUŠIO USTA za sva vremena!

Košarka -

Džordž Karl, jedan od najuglednijih NBA trenera, pomno prati plej-of seriju između Denvera i Lejkersa i posle svakog meča sipa hvalospeve na račun Nikole Jokića i ekipe iz Kolorada.

Čovek je prosto impresioniran surovom dominacijom Srbina protiv Lebrona i družine. Od starta serije na svom "X" nalogu hvali srpskog košarkaša i kritikuje zvezdani tandem Lejkersa Lebron - Dejvis.

Njegovi komentari o Jokiću i seriji između Denvera i Lejkersa razbesneli su navijače tima iz LA, pa su osuli paljbu po slavnom stručnjaku.

Pokušali su da ga omalovaže ističući da za 27 godina rada u ulozi glavnog trenera nije uspeo da osvoji šampionski prsten.

Međutim, Karl im nije ostao dužan... Brutalno je uzvratio svima koji su ga vrećali i kritikovali jer nikada nije bio NBA prvak.

"Nasmejem se kada "trolovi" navijači Lejkersa kažu da nikada nisam bio NBA prvak. Ušao sam u Kuću slavnih, tri puta sam pobedio rak i imam 1200 pobeda u NBA ligi. Ide mi dobro. A trolovi su osvojili titulu u video igri u maminom podrumu", napisao je 72-godišnji Karl.

Nakon njegove objave, Jokić je još jednom demolirao tim iz LA i Nagetsi su poveli sa 3:0 u seriji, a Karl je nastavio svojim objavama da sipa so na ranu fanovima Lejkersa.

Karl je u svojoj 27-godišnjoj trenerskoj karijeri u NBA ostvario 1175 pobeda sa šest različitih franšiza. Takođe, stigao je do plej-ofa u 22 od 27 sezona, a sa Sjetl Supersoniksima je 1996. godine igrao veliko finale u kom je doživeo poraz od Džordanovih Bulsa.

Primljen je Kuću slavnih 2022. godine i uprkos tome što nije osvojio prvenstvo važi za jednog od najuspešnijih trenera u ligi svih vremena.

Kurir sport/J.M.

00:24

Nikola Jokić pred meč protiv Klipersa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track