PODATAK KOJI BODE OČI! Još jedan jasan DOKAZ da Jokić ima sraman tretman kod sudija: Meloun šmekerski PROZVAO arbitre zbog Srbina!
Foto: MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

neverovatno

PODATAK KOJI BODE OČI! Još jedan jasan DOKAZ da Jokić ima sraman tretman kod sudija: Meloun šmekerski PROZVAO arbitre zbog Srbina!

Košarka -

Trener Denvera je morao da reaguje...

Košarkaši Denver Nagetsa plasirali su se u polufinale Zapadne konferencije NBA lige, pošto su u 5. meču prve runde plej ofa salvaladali Lejkerse rezultatom 108:106 i tako sa ubedljivih 4:1 u seriji prošli dalje.

Nikola Jokić ponovo je dominirao na terenu. Srpski as meč je završio sa 25 poena, 20 skokova i devet asistencija.

Međutim, jedan neverovatan podatak iz Nikoline statistike privukao je veliku pažnju. Verovali ili ne, najdominantniji igrač Denvera na ovom meču nije izveo nijedno slobodno bacanje!

Nikola Jokić
foto: Printscreen

Već odavno nije tajna da najbolji košarkaš na planeti Nikola Jokić najmanje poštavan MVP u istoriji NBA lige i da ima skandalozan tretman kod američkih sudija.

Protivnici ne biraju sredstva da ga zaustave. Grebu ga, štipaju, mučki udaraju, a sudije uglavnom okreću glavu i sve to tolerišu. Tako je bilo i na ovoj utakmici.

Samo jednom, u samom finišu meča, arbitri su dosudili faul nad Jokićem pri šutu i poslali ga na liniju penala, ali ubrzo je usledio čelendž i odlučili su da ponište odluku.

Majk Meloun
foto: Printscreen

Ovaj nadrealan podatak iz statistike zasmetao je i treneru Majku Melounu koji je na genijalan način isprozivao sudije na konferenciji za medije.

"Nikola Jokić... Imao je 25/20/9 večeras. I najneverovatniji podatak večeri - imao je 0/0 sa linije za slobodna bacanja. Nije promašio slobodno bacanje" ironično je naglasio trener Denvera.

Kurir sport/J.M.

00:24

Nikola Jokić pred meč protiv Klipersa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track