JOKIĆ NAPRAVIO ŠOU NA KONFERENCIJI ZA MEDIJE: Unakazio Lejkerse na terenu, pa briljirao pred "SEDMOM SILOM"! Smeh odzvanjao salom!
Foto: Printscreen

harizmatični srbin

JOKIĆ NAPRAVIO ŠOU NA KONFERENCIJI ZA MEDIJE: Unakazio Lejkerse na terenu, pa briljirao pred "SEDMOM SILOM"! Smeh odzvanjao salom!

Košarka -

Srpski as bio je sjajno raspoložen nakon plasmana svog tima u polufinale Zapadne konferencije NBA lige.

Najbolji igrač Denvera Nikola Jokić sumirao je utiske nakon sjajno odrađenog posla u prvoj rundi plej-ofa protiv Lejkersa.

Nagetsi su u petom meču plej-of serije savladali Lejkerse rezultatom 108:106 i ukupnim rezultatom 4:1 izborili plasman u polufinale Zapada, gde ih čeka ekipa Minesote.

Jokić je bio sjajno raspoložen za razogovor sa novinarima na konferenciji za medije, koja je usledila odmah nakon meča.

Na šaljiv način prokomentarisao je činjencu da su pred petu utakmicu imali problema sa povredama.

"Zapravo, mi svi hoćemo da pričaju o nama kao da smo za***ni i čvrsti, zato igramo. Hoćemo da misle da smo povređeni, posebno Minesota", najavio je na taj način Jokić protivnika koji ga čeka na putu ka još jednom NBA finalu.

Pred meč se na povredu žalio Kaldvel-Poup, Mareju su doktori savetovali da ne igra, ali sjajni bek šuter nije želeo da ostavi ekipu na cedilu.

"Marej? Ma, izmislio je tu povredu i uspelo je. Šalim se, znao sam da će igrati, iako nisam pričao sa njim o tome. Znam da hoće da igra važne utakmice, pa i ako nije šutirao sjajno, važno je kako je završio utakmicu. Lakše pogađa teške šuteve, nego lake. Voli te momente, situacije i ubeđen sam bio da će postići koš", rekao je Jokić.

Džamal Marej
foto: MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

Denver u polufinalu čeka Minesota. Jokić je rekao da će ta serija biti totalno drugačija nego protiv Lejkersa, ali je jedva čeka. Srbin je uz osmeh konstatovao da je "problem" što će imati pet dana odmora:

"Moje telo misli da je pet dana odmor, to nije dobro", rekao je Jokić i dodao da je važno da protiv "vukova" više pogađaju otvorene šuteve".

Kurir sport/J.M./Mondo

00:24

Nikola Jokić pred meč protiv Klipersa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track