AU ČOVEČE, PA ŠTA TI IGRAŠ! NBA zvezda se OBRUKALA za sve pare! Cela Srbija ga pamti sa Svetskog prvenstva zbog jednog poteza!
Foto: Printscreen

šta mu bi

AU ČOVEČE, PA ŠTA TI IGRAŠ! NBA zvezda se OBRUKALA za sve pare! Cela Srbija ga pamti sa Svetskog prvenstva zbog jednog poteza!

Košarka -

Uspešno veče imale su obe selekcije Olimpijakosa. Fudbaleri su u Ligi Konferencije savladali favorizovanu Aston Vilu u gostima 4:2, dok su košarkaši prosto razbili Barselonu u Pireju 92:58.

Crveno-beli iz Atine su na meču imali i jednog specijalnog gosta, a radi se o NBA zvezdi Dilonu Bruksu koji je ispadanje svog Hjustona u regularnom delu i kraj sezone iskoristio da "skokne" u prestonicu Grčke i pogleda Evroligu.

Zanimljiva scena viđena je pre meča, kada je igrač Roketsa želeo da isproba obruče u "Dvorani mira i prijateljstva". Uzeo je loptu i probao šut za tri, a na njegovo i opšte čuđenje u hali sva tri puta nije uspeo da dobaci ni do obruča.

Inače, Bruks je poznat srpskoj javnosti kada je na Svetskom prvenstvu u Manili posle plasmana u polufinale stavio bokserske rukavice i simulirao meč na šta mu je Nikola Jović odgovorio istim potezom samo bez rukavica posle pobede nad Kanadom.

Dilon Bruks
foto: Printscreen

Kurir sport

BONUS VIDEO:

01:51

KUZMANOVIĆ O JOKIĆU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track