"HVALA VAM POŠTOVANI NIKOLA" Predsednik Vučić čestitao Nikoli Jokiću: Veličanstven uspeh! Srbija se ponosi Vama
Foto: Amir Hamzagic / AFP / Profimedia, EPA Adam Davis, Shutterstock

birane reči

"HVALA VAM POŠTOVANI NIKOLA" Predsednik Vučić čestitao Nikoli Jokiću: Veličanstven uspeh! Srbija se ponosi Vama

Košarka -

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić čestitao je Nikoli Jokiću na novom priznanju za najboljeg igrača sveta:

- Naš Nikola Jokić je po treći put MVP @NBA i ponovo najbolji među najboljima! Hvala Vam, poštovani Nikola, na tome što ispisujete najlepše stranice srpske i svetske košarke, kao i na tome što svojom igrom, energijom, upornošću i temperamentom pokazujete kako šampioni iz naše male zemlje mogu da dostignu svetski vrh i stanu na crtu najvećima i najboljima!

- Srbija je ponosna na Vaš veličanstveni uspeh, koji iz godine u godinu krunišete novim titulama, čime ste se svrstali u vrhunsku klasu slavnih košarkaša čija imena se u svetu sporta i danas izgovaraju sa poštovanjem. Sada i naša zemlja ima svog predstavnika među najvećima poput Džabara, Džordana, LeBrona, Čemberlena, Lerija Birda i Medžika Džonsona.

- Vaš ogroman trud i nesvakidašnji talenat, vrhunsko majstorstvo i čvrstina karaktera koji nikada ne odustaje, doneli su Vam zasluženu titulu i proslavili srpsku košarku.

Aleksandar Vučić, Nikola Jokić
foto: Amir Hamzagic / AFP / Profimedia, EPA Adam Davis

- Na tome smo Vam svi neizmerno zahvalni, kao i na patriotizmu i ljubavi prema Srbiji koju uvek i na svakom mestu pokazujete. Uveren sam da ćete ući u istoriju NBA kao nosilac najvećeg broja titula MVP. Cela Srbija srcem navija za Vas! Bravo, Nikola! - navodi se u čestitki predsednika Srbije.

Kurir sport

Bonus video:

00:24

Nikola Jokić pred meč protiv Klipersa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track