PRED JOKIĆEM I NAGETSIMA JE "NAJTEŽA UTAKMICA U ŽIVOTU"! Denver se vraća kući, poznato je kada se igra najvažniji meč u sezoni!
Foto: AP Abbie Parr

NBA

PRED JOKIĆEM I NAGETSIMA JE "NAJTEŽA UTAKMICA U ŽIVOTU"! Denver se vraća kući, poznato je kada se igra najvažniji meč u sezoni!

Košarka -

Nikola Jokić i Denver su izjednačili rezultat u polufinalu Zapadne konferencije, a serije se sada vrać u Kolorado.

Nakon šoka i dva poraza na domaćem terenu, Nagetsi su se podigli i uzvratili Minesoti istom merom. Rezultat u polufinalu je 2:2 u pobedama, a naredni meč igraće se u "Bol areni".

Poznato je i kada će biti odigrana utakmica za koju je Jokić rekao da će biti najteža u životima njega i saigrača. Termin za peti meč je noć između utorka i srede od 4.30 časova.

Srbin je nakon četvrte utakmice objasnio razliku između utakmica u Denveru i Mineapolisu.

"Mislim da je fizikalnost najveća razlika u odnosu na prve dve utakmice, pariramo im u tom smislu, čak ih i nadmašujemo. Igramo malo pametnije. Mislim da nemamo toliko izgubljenih lopti, ne dajemo im mogućnost da trče i da daju lake poene, odbrana nam je veoma dobra. To je to, verovatno“, rekao je Jokić i dodao:

"Mislim da smo vodili sve vreme, od prve četvrtine. Kontrolisali smo utakmicu, bio je važan period krajem druge četvrtine, 8:0 za 25 sekundi, došli od +7 do +15, tada smo preuzeli kontrolu. Lakše je igrati kada vodiš. Priveli smo kraju, peta je u Denveru, pokušaćemo da odbranimo domaći teren“.

Nikola Jokić
foto: David Berding / Getty images / Profimedia

Upitan je Jokić da li sa da on i saigrači imaju prednost na psihološkom planu.

"I da i ne, znamo da još ništa nismo uradili. Znamo da će peta utakmica biti najteža utakmica u našim životima, tako ćemo se i spremiti. Čak i pre početka sam mislio da će biti interesantna serija. U prve dve utakmice su nas ubrzali, nismo igrali svoju igru, a sada smo povratili svoj ritam“, zaključio je Jokić.

Bonus video:

00:24

Nikola Jokić pred meč protiv Klipersa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track