JOKIĆ ISPROZIVAO SVOJE SAIGRAČE I NASMEJAO VODITELJKU! Ona ga pitala za reakciju igrača, Srbin ispalio - Oni su samo 'glupani'
Foto: MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

nba

JOKIĆ ISPROZIVAO SVOJE SAIGRAČE I NASMEJAO VODITELJKU! Ona ga pitala za reakciju igrača, Srbin ispalio - Oni su samo 'glupani'

Košarka -

Košarkaši Denvera pobedili su Minesotu u petoj utakmici plej-ofa polufinala Zapada rezultatom 112:97, pa sada Nagetsi vode sa 3:2 u seriji!

Nagetse je do treće uzastopne pobede nad Minesotom predvodio niko drugi, već srpski košarkaš Nikola Jokić koji je odigrao još jednu partiju za košarkaške udžbenike, pošto je meč završio sa 40 poena, 13 asistencija i sedam asistencija.

Denver, Nikola Jokić
foto: Profimedia

Ko bi rekao da će se situacija u ovoj seriji odvijati na ovakav način, pogotovo posle prve dve utakmice iz kojih su Vulvsi oba puta izašli kao pobednici. Ipak, to nije demotivisalo košarkaše Denvera koji su uspeli da se podignu iz nezgodne situacije i u potpunosti se vrate u život, ali i da pokažu zbog čega su aktuelni šampioni NBA lige.

Pored toga, Nagetsi u svojim redovima imaju i najboljeg košarkaša na svetu - Nikolu Jokića, kojem je neposredno pred početak meča uručena MVP nagrada.

Njegovi saigrači su na urnebesan način proslavili ovaj uspeh, a Jokić se nakon meča dotakao te situacije i svojim komentarom nasmejao mnoge.

- Oni su samo 'glupani' koji se zabavljaju. Imali smo dobar rezultat i trebalo je to da rade", kazao je Jokić i potom se osvrnuo na svoju igru:

"Mislim da sam odigrao dobru utakmicu. Kao što jedan od mojih dobrih prijatelja, Majk Miler, kaže: 'Pusti i uživaj u momentu'", dodao je srpski košarkaš.

Šesta utakmica na programu je između četvrtka i petka od 2.30.

"Naša leđa su i dalje uza zid. Ne želimo da odustanemo. Idemo u Minesotu po još jednu pobedu", zaključio je Jokić u izjavi za "ESPN".

Kurir sport

Bonus video:

00:39

Jokić na Cecinom koncertu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track