BRAVO, MALI... TAKO TO RADE PRAVI ŠMEKERI! Momak kojeg porede sa Džordanom skinuo kapu Jokiću - Samo mogu da se smejem, ništa više
Foto: MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

nba

BRAVO, MALI... TAKO TO RADE PRAVI ŠMEKERI! Momak kojeg porede sa Džordanom skinuo kapu Jokiću - Samo mogu da se smejem, ništa više

Košarka -

Minesota je u ovoj seriji povela protiv Denvera sa 2:0, a to bi se teško desilo da Entoni Edvards nije igrao kao u transu.

Momak kojeg porede sa Džordanom često u superlativu priča o Nikoli Jokiću, a tako je i bilo nakon trećeg uzastopnog poraza Minesote od Denvera.

Košarkaši Denvera pobedili su Minesotu u petoj utakmici plej-ofa polufinala Zapada rezultatom 112:97, pa sada Nagetsi vode sa 3:2 u seriji!

Nagetse je do treće uzastopne pobede nad Minesotom predvodio niko drugi, već srpski košarkaš Nikola Jokić koji je odigrao još jednu partiju za košarkaške udžbenike, pošto je meč završio sa 40 poena, 13 asistencija i sedam asistencija.

„Samo mogu da se smejem, ništa više. Ne mogu da budem ljut… On je MVP, najbolji igrač u NBA ligi. Pokazao je to u prethodna tri meča, bio je sjajan večeras. Moram da ga nahvalim, bio je taj ove večeri“, rekao je „Novi Džordan“ o Jokiću.

Kurir sport

Bonus video:

00:29

Fešta uz srpsku muziku na svadbi NBA zvezde

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track