NATALIJA JOKIĆ SVOM SUPRUGU POSVETILA PESMU DOK ON DOMINIRA! Podelila moćne stihove koji će vas naježiti, čak se i Sombor pominje!
Foto: Instagram / Natalija Jokić

jako

NATALIJA JOKIĆ SVOM SUPRUGU POSVETILA PESMU DOK ON DOMINIRA! Podelila moćne stihove koji će vas naježiti, čak se i Sombor pominje!

Košarka -

Retko kada se Natalija Jokić oglašava na društvenim mrežama, ali ovog puta je to uradila i to nakon što je njen suprug napravio ogroman uspeh.

Podsetimo, Nikola Jokić proglašen je za MVP-a najjače košarkaške lige na svetu, a pred jučerašnju utakmicu sa Minesotom uručen mu je i trofej.

Tim povodom Olivera Kovačević je na svom Instagram profilu objavila fotografiju srpskog košarkaša, uz reči pesme Đorđa Balaševića "Bela lađa", a taj "stori" podelila je i Natalija.

"U maju Sombor varoš zazeleni al je samo plava strava blago nama", napisala je Olivera jedan deo Baleševićeve pesme "Bela lađa".

Ipak, još zanimljivija je bila pesma koja se čula u pozadini.

"Derane moj stasiti... Kad si vatra svi te oće gasiti. Vračaju nam i zavide al to valda tako ide?", stih je pesme "Aco-Braco", a Olivera nije bez razloga izabrala baš ovu pesmu i pomenute stihove. Jasno je aludirala ne ono što Nikola Jokić poslednjih dana prolazi u Americi.

Nikola Jokić
foto: Printscreen

Kurir sport

Bonus video:

00:24

Nikola Jokić pred meč protiv Klipersa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track