HAOS U SOLUNU! NAVIJAČ PARTIZANOVOG BRATSKOG KLUBA PLJUNUO LESORA! Francuz POLUDEO, obezbeđenje i saigrači ga VUKLI U SVLAČIONICU
Foto: Printscreen

INCIDENT

HAOS U SOLUNU! NAVIJAČ PARTIZANOVOG BRATSKOG KLUBA PLJUNUO LESORA! Francuz POLUDEO, obezbeđenje i saigrači ga VUKLI U SVLAČIONICU

Košarka -

Šokantne scene viđene su u Solunu, a u centru pažnje se našao Matijas Lesor.

Panatinikos je nakon produžetka pobedio PAOK rezultatom 99:96 u drugoj utakmici četvrtfinala grčkog prvenstva i tako stigao do plasmana u polufinale, a nakon trijumfa je došlo potpunog haosa.

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se kako Lesor doslovno divlja, dok saigrači i članovi obezbeđenja pokušavaju da ga smire, odalje od navijača domaćeg tima i uvedu u tunel koji vodi prema svlačionici.

Do incidenta je došlo kada je Francuz prišao tribinama da se pozdravi sa jednim navijačem PAOK-a koji je želeo da se pozdravi sa košarkašem koji je do prošle sezone igrao za Partizan, bratski klub tima iz Soluna.

Tada je, navodno, jedan od navijača pljunuo Lesora koji je potpuno poludeo.

Na snimcima koji mogu da se vide, jasno je da je bila nemoguća misija smiriti snažnog centra, ali na kraju su saigrači i članovi obezbeđenja uspeli da ga sklone od navijača koji su takođe bili spremni da incident podignu na viši nivo.

Lesor je utakmicu završio sa 15 poena i sedam skokova.

Bonus video:

00:19

Mali Lesor krenuo tatinim stopama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track