Partizan bez Vujoševića protiv Krke juri novu pobedu

Partizan bez Vujoševića protiv Krke juri novu pobedu

Košarka -
Utakmica drugog kola Jadranske lige između Partizana i Krke igra se sutra u hali Pionir od 18 sati

BEOGRAD - Košarkaši Partizana dočekaće sutra u hali Pionir slovenačku Krku u utakmici drugog kola Jadranske lige, a crno-beli će biti oslabljeni jer na klupi neće sedeti kažnjeni Duško Vujošević.

Ekipu će predvoditi Vujoševićev pomoćnik Velimir Gašić, a asistiraće mu i nekadašnji as crno-belih Miloš Vujanić.

"Ključni igrač Krke je plejmejker Jakov Vladovič, a bitni su centar Smiljan Pavič i bivši igrač Partizana Jaka Klobučar. Igraju čvrstu košarku sa dosta tranzicije i vrlo dobro smo upoznati sa njihovim kvalitetima", rekao je Gašić na konferenciji za novinare u Pioniru.

U timu na sutrašnjoj utakmici neće biti povređenog centra Đorđa Gagića.

"Gagić ima distorziju skočnog zgloba, a ima i igrača za koje ćemo u sredu znati da li će da igraju. Međutim, ne želimo da Krka iskoristi ove podatke. Ovo je nov tim, a mladi igraci imaju uloge sa kojima se do sada nisu susretali. Važno je da se srce ostavi na parketu", istakao je Gašić.

On nije želeo da komentariše kaznu za Vujoševića, koji je dobio tri meča suspenzije zbog isključenja u prvom kolu protiv Zadra.

"Kada sam dobio poziv Vujoševića bilo mi je vrlo zanimljivo i dovoljno intrigantno da radim sa mladim timom. Ipak, nisam očekivao da ću ovako rano doći u situaciju da samostalno vodim tim. Nije dobro da se treneri na ovakav način kažnjavaju na početku sezone", rekao je Gašić na konferenciji za novinare.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track