SKANDAL! ATAMAN URLAO U HOTELU, SUKOBIO SE SA POLICIJOM! Otkrio da je završio na podu - njegova porodica prisustvovala HAOSU!
Foto: Printscreen

haos

SKANDAL! ATAMAN URLAO U HOTELU, SUKOBIO SE SA POLICIJOM! Otkrio da je završio na podu - njegova porodica prisustvovala HAOSU!

Košarka -

Završni turnir Evrolige nije ni počeo, a tenzije su već dostigle vrhunac.

Sinoć je izbio veliki skandal pošto se trener Panatinaikosa, Ergin Ataman, sukobio najpre sa navijačima a potom je doživeo i veliku neprijatnost sa policijom.

Navijači Fenerbahčea dočekali su ekipu Ergina Atamana i uputili im arsenal uvredljivih reči, a trener nije hteo da im prećuti sve to.

Iskusni trener je krenuo da odmahuje rukama u njihovom pravcu, a na svu sreću, do fizičkog sukoba nije došlo.

A onda, po ulasku u hotel, Ataman se sukobio sa policijom pa je zbog toga moralo da reaguje Ministarstvo spoljnih poslova, kao i ambasade Grčke i Turske.

- Gde je obezbeđenje? Gde je Evroliga? Ljudi su me napali! Kakva je ovo organizacija? Gde je obezbeđenje - ponavljao je turski trener u holu.

Rekao je Ataman da ga je jedan policajac gurnuo na pod.

- Čekao sam lift sa svojom porodicom, policajac me je gurnuo i onda sam završio na zemlji. Policija bi trebalo da nas štiti. Grubo me je odgurnuo. Postoje snimci i svedoci incidenta. Naš predsednik, ministar spoljnih poslova i naša ambasada u Berlinu su obavešteni o ovome - kazao je trener.

Kurir sport

Bonus video:

00:17

Ataman pravi haos

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track