BOSTON RAZMONTIRAO INDIJANU: Maestralni Braun ubacio 40 POENA! Pejsersi u ozbiljnom problemu, POVREDIO SE najbolji igrač tima!
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

finale istoka

BOSTON RAZMONTIRAO INDIJANU: Maestralni Braun ubacio 40 POENA! Pejsersi u ozbiljnom problemu, POVREDIO SE najbolji igrač tima!

Košarka -

Košarkaši Bostona poveli su sa 2:0 u finalnoj seriji Istočne konferencije NBA lige, pošto su na svom terenu ubedljivo savladali Indijanu rezultatom 126:110.

Junak trijumfa Seltiksa bio je maestralni Džejlen Braun koji je na ovoj utakmici postigao čak 40 poena (14/27 šut iz igre). Pratili su ga Džejson Tejtum i Derik Vajt sa po 23 poena, dok je Holidej meč završio sa 15 poena.

Najefikasniji u redovima Indijane bio je Paskal Sijakam sa 28 poena, Nembard je ubacio 16, a dvocifren učinak imali su još Obi Topin (11p) i Tajris Halibarton (10).

Zaostatak od 0:2 nije jedini problem koji u ovom momentu muči Indijanu. Nažalost, najbolji igrač tima Halibarton doživeo je neugodnu povredu na ovom meču. On je zbog bola u levoj nozi otišao u svlačionicu u trećoj deonici i više se nije vraćao na teren.

Još uvek nije poznato koliko je njegova poverda ozbiljna, ali kako stvari trenutno stoje teško da će uspeti da se oporavi do subote, kada je na programu treći meč ove finalne serije.

Kurir sport/J.M.

01:14

NESTVARAN PODATAK! Scene iz Arene PREPLAVILE INTERNET - Partizanu i Grobarima pošlo za rukom ONO što nije ni NBA klubovima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track