REČI JOKIĆEVOG TRENERA SU UPLAŠILE CELU SRBIJU! Pitali ga hoće li Džoker igrati na Olimpijskim igrama, evo šta on ima da kaže!
Foto: Kamaryt Michal / ČTK / Profimedia

ne uliva nadu

REČI JOKIĆEVOG TRENERA SU UPLAŠILE CELU SRBIJU! Pitali ga hoće li Džoker igrati na Olimpijskim igrama, evo šta on ima da kaže!

Košarka -

Još uvek se ne zna hoće li Nikola Jokić igrati za Srbiju na predstojećim Olimpijskim igrama, a ne postoji navijač u ovom trenutku koga to ne zanima.

Njegova reakcija povodom toga nakon eliminacije Denvera iz plej-ofa nije bila ohrabrujuća, potom je i selektor Srbije Svetislav Pešić kazao da čeka odgovor košarkaša a sada je i trener Denvera Majk Meloun rekao nešto što je zabrinulo čitavu Srbiju.

Na završnoj konferenciji za medije Meloun je upitan za Olimpijske igre, a njegova izjava ne uliva veliku nadu.

"Dolaze Olimpijske igre u Parizu i nisam još siguran kakva je njegova konačna odluka o igranju tamo, ali ako bude igrao, to je samo još veća 'kilometraža' na njegovom telu", kazao je trener Denvera i potom dodao:

"Neko mi je rekao da je Jokić u poslednjih pet-šest sezona drugi u NBA ligi po odigranim minutima uz Tejtuma, što je mnogo minuta za visokog igrača. Moraćemo da budemo pametniji što se tiče nekih stvari i da se pobrinemo da kada dođe u plej-ofu da može da igra svoju najbolju košarku, ali ne samo on. Pogledajte sedmi meč, nije Jokić bio najiscrpljeniji, mnogo smo tražili od Gordona, Kaldvel-Poupa, Portera...", objasnio je iskusni stručnjak.

Kurir sport

Bonus video:

00:24

Nikola Jokić pred meč protiv Klipersa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track