SRPKINJA BRUTALNIM STAJLINGOM NAPRAVILA HAOS U BERLINU! Milica u provokativnom topu navijala za Vildozu, on POLUDEO kad je video!
Foto: Instagram/milicatasic12

DOMINIRALA

SRPKINJA BRUTALNIM STAJLINGOM NAPRAVILA HAOS U BERLINU! Milica u provokativnom topu navijala za Vildozu, on POLUDEO kad je video!

Košarka -

Srpska odbojkašica Milica Tasić odlučila je da preuzme čitav šou na završnom turniru Evrolige, a to joj je možda i uspelo.

Milica je već neko vreme u srećnoj vezi sa košarkašem Lukom Vildozom sa kojim se upoznala dok je prošle sezone nosio dres Crvene zvezde.

Argentinac je dobrim partijama obezbedio prelazak u Panatinaikos koji je prethodnog leta za trenera doveo Ergina Atamana i napravio odličan tim. Ekipa iz Atine je u petak u polufinalu Evrolige pobedila Fenerbahče, a odbojkašica je u Berlinu bodrila "zelene".

Činjenica da njen dragi od turskog stručnjaka nije dobio priliku da uđe u igru nije smetala da se ona odlično zabavi, a stajlingom je definitivno skrenula pažnju na sebe.

Objavila je fotografije na Instagram gde je skupila veliki broj sviđanja, ali je zabranila ostavljanje komentare osobama koje ona ne "prati".

1 / 4 Foto: Instagram/milicatasic12

Jedan od oduševljenih koji je dobio "pravo" da javno iznese svoje mišljenje bio je i Vildoza koji je to iskoristio i objavio dva smajlija koja balave i dva srca, što jasno govori da se i njemu svidelo ovakvo izdanje.

Finalna utakmica između Panatinaikosa i Real Madrida na programu je u nedelju od 20 časova i biće zanimljivo videti šta je Milica spremila za taj meč.

Bonus video:

00:04

Luka Vildoza i Milica Tasić posle utakmice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track