SPEKTAKULARNO ZAKUCAVANJE EDVARDSA! Igrač Minesote "preleteo" protivnika i na BRUTALAN način polomio obruč u Dalasu! VIDEO
Foto: David Berding / Getty images / Profimedia

neverovatno

SPEKTAKULARNO ZAKUCAVANJE EDVARDSA! Igrač Minesote "preleteo" protivnika i na BRUTALAN način polomio obruč u Dalasu! VIDEO

Košarka -

Košarkaši Dalasa savladali su Minesotu u trećem meču finala Zapadne konferencije 116:107 čime su poveli u seriji sa 3:0 i na taj način Timbervulvsima preti popularna "metla".

Naravno, u timu Maveriksa tandem Dončić-Irving je ponovo imao nestvarno veče i vodili su svoj tim do pobede sa po 33 poena.

Minesota
foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

U timu iz Mineapolisa po običaju je bio najbolji Entoni Edvards sa 26 poena, devet skokova i devet asistencija, ali i neko ko je izveo potez večeri.

Igrala se sredina treće četvrtine, Dalas je vodio 77:71 kada je Edvards dobio loptu i poleteo kroz reket, te jednom rukom preko Danijela Gaforda zakucao i stavio rivala na poster.

https://www.youtube.com/watch?v=2ZPImNJ-sDs

Neverovatno je koliko je ovo zakucavanje izgledalo moćno i autoritativno, ali to je nešto na šta nas je mladi Amerikanac već navikao.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

01:51

KUZMANOVIĆ O JOKIĆU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track