GROBARI NA NOGAMA - HEZONJA PODELIO JEDAN SNIMAK I IZAZVAO DELIRIJUM! Hrvatski košarkaš RASPALIO MAŠTU navijačima Partizana (FOTO)
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

KK PARTIZAN

GROBARI NA NOGAMA - HEZONJA PODELIO JEDAN SNIMAK I IZAZVAO DELIRIJUM! Hrvatski košarkaš RASPALIO MAŠTU navijačima Partizana (FOTO)

Košarka -

Kao bomba odjeknula je vest u košarkaškim krugovima da bi Mario Hezonja mogao da pojača redove Partizana. Prema saznanjima do kojih je došao Kurir uskoro bi trebalo i da obuče crno-beli dres.

Naš izvor kaže da bi bomba trebalo da eksplodira po završetku finalne serije španske ACB lige u kojoj Real iz Madrida igra protiv Mursije jer čelnici Partizana, ali i sam Hezonja, čekaju da se okonča sezona kako bi dogovorili sve detalje.

Mario Hezonja
foto: Starsport

Demantovao je Mario Hezonja da je sve dogovorio sa Real Madridom oko ostanka u redovima kraljevskog kluba i istakao je da još samo razgovara sa svojim timom, a sada je ponovo raspalio maštu navijača Partizana.

Grobari su ovu njegovu situaciju sa "kraljevskim klubom" shvatili kao signal da još žešće zapnu i krenu u internet ofanzivu kako bi privoleli Marija da razmisli još jednom o dolasku u Humsku.

Najviše se potrudila stranica Duško Krtola, koja je dobila naziv po liku koji tumači Srđan Todorović u seriji "Vratiće se rode".

Na toj stranici je osvanuo snimak Hezonje kako peva "Da volim crno-bele" pred meč protiv crno-belih uz montažu njegovih dobrih poteza, pozdrava sa Grobarima i muzike iz numere "Bella ciao", a sve to uz poruku: "Sve te čeka".

Mario Hezonja
foto: Pritnscreen

A onda je Hezonja uradio ono čemu su se autori i nadali - podelio je ovaj emotivni snimak na svom Instagram profilu. To je izazvalo oduševljenje i dalo nadu svima koji vole Partizan da bi Hezonja zaista mogao da dođe u Beograd.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track