Zvezda smenila Lazića, naslednika još nema

Uzbuna na Malom Kalemegdanu

Zvezda smenila Lazića, naslednika još nema

Košarka -
Kandidati Trifunović, Karadžić, Pavićević, Petrović...

Predsedništvo košarkaškog kluba Crvena zvezda Beograd smenilo je trenera Milivoja Lazića, ali još uvek nije inmenovalo njegovog naslednika. Novi trener crveno belih, verovatno će biti imenovan tokom četvrtka.

Rukovodstvo crveno-belih nezadovoljno je zbog dva startna poraza u ABA ligi od Splita i Zadra i partijama koje su crveno-beli pružali u Dalmaciji.

Kandidati za novog šefa stručnog štaba mogli bi da budu bivši stratezi Crvene zvezde Aleksandar Trifunović i Stevan Karadžić. U konkurenciji su i ranije želje predsednika Nebojše Čovića Luka Pavićević (Roan) i Aco Petrović, koji sa Uniksom nije ušao u Evroligu, a sa Čovićem je sarađivao u Železniku.

Dok Karadžić, kaže da ga niko iz kluba koji je nekada trenirao nije zvao prema nezvaničnim informacijama do klupe Crvene zvezde Beograd mogao bi i aktuelni trener Mega Vizure Vlada Vukoičić, koji je takođe radio u Železniku

Ne treba zaboraviti ni da dojučerašnji trener Zvezde Svetislav Pešić, koji je letos otišao, još nema klub, a da je tim koji je Lazić dobio znatno kvalitetniji. Iskusni stručnjak za sada poručuje da ne pomišlja da se vrati u Beograd

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track