Igor Milošević u Panatinaikou

Posle Olimpijakosa

Igor Milošević u Panatinaikou

Košarka -
Poslednjih godina, od kada je napustio beogradske ’crveno-bele’ 2008. godine, Milošević je imao velike probleme sa povredom, a prošle sezone je igrao za nemački Braunšvajg, gde je beležio 7,7 poena i 2,5 asistencije po meču

Bivši košarkaš Crvene zvezde Igor Milošević karijeru će nastaviti u Panatinaikosu, a paraf na ugovor će staviti u četvrtak.

Miloševića su još prošle nedelje povezivali sa Atinjanima, ali je sve dogovoreno u sredu, a on će u dresu najuspešnijeg grčkog kluba u istoriji debitovati sledeće nedelje.

Poslednjih godina, od kada je napustio beogradske ’crveno-bele’ 2008. godine, Milošević je imao velike probleme sa povredom, a prošle sezone je igrao za nemački Braunšvajg, gde je beležio 7,7 poena i 2,5 asistencije po meču.

Milošević, uz srpski, ima i grčki pasoš, tako da će u Panatinaikosu imati status domaćeg igrača. Karijeru je počeo u Iraklisu, dok je u toj zemlji igrao i za Olimpijakos i Marusi. Od 2010. godine, kada je napustio Grčku, branio je boje i Lijetuvos Ritasa, Trabzonspora i Astane, kao i već pomenutog Braunšvajga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track