Krstić: Najlepše godine proveo sam u Partizanu

CSKA stiže u Pionir

Krstić: Najlepše godine proveo sam u Partizanu

Košarka -
Srpski košarkaš Nenad Krstić će u četvrtak, u dresu CSKA, prvi put igrati protiv Partizana

Srpski košarkaš Nenad Krstić će u četvrtak, u dresu CSKA, prvi put igrati protiv Partizana, kluba u kojem se afirmisao.

"Biće to moja prva utakmica ne samo protiv Partizana, nego i protiv nekog srpskog tima. Najlepše godine sam proveo u crno-belom dresu, kada sam kao mlad i talentovan igrač prvi put otišao od kuće. Osećanja će svakako biti pomešana, ja sam navijač Partizana ali sam i profesionalac. Neće biti jednostavno, ali ću učiniti sve da pomognem kako bi CSKA pobedio", rekao je Krstić.

Kapiten reprezentacije Srbije smatra da će odbrana biti ključ utakmice.

"Partizan ima veoma mlad tim. Pojedine igrače sam upoznao ovog leta u reprezentaciji i uverio se da su izuzetno talentovani. Biće veoma motivisani, posebno jer igraju pred svojim navijačima. Pokušaće da nas nadtrče, da iskoriste svoju energiju kako bi nas pobedili. Ako ih ne shvatimo ozbiljno imaćemo problema. Ali ako budemo igrali kao što treniramo, ozbiljno, uz jaku odbranu, imamo dobre šanse za trijumf", rekao je Krstić.

Trener Moskovljana Etore Mesina, povratnik na klupu "armejaca" se raduje dolasku u Beograd.

"Iz Beograda nosim samo dobre uspomene, bez obzira na rezultate koje sam ranije tamo ostvario. Uživam u atmosferi, u navijačima i činjenici da ljudi u Srbiji vole košarku. Uvek se radujem i susretu sa Sašom Danilovićem. Partizan je mlad tim, sa velikom energijom. Kada igraju kod kuće, mnogo su opasniji nego u gostima. Bila bi velika greška kada bi o njima donosili sud na osnovu prošlonedeljne utakmice protiv Bešiktaša. Mislim da će naša utakmica biti potpuno različita", rekao je Mesina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track