Vujošević: Bili smo hrabri, ali nam treba iskustva

Reakcije posle CSKA

Vujošević: Bili smo hrabri, ali nam treba iskustva

Košarka -
Nismo iskusni da u nekim momentima nađemo potrebna rešenja, da znamo da se u situaciji kakva je bila ide na prodor, ali ima mnogo pouka iz meča koji smo igrali", smatra trener Partizana

Košarkaši Partizana poraženi su od moskovskog CSKA (71:76) u derbiju drugog kola Evrolige, a trener srpskog prvaka Duško Vujošević, rekao je da ima razloga da se žali za propuštenom šansom, ali i da se bude ponosan.

"Bio bih zadovoljniji, pa i lično srećan da smo pobedili, ali smo igrali odlično. Bili smo bez Tomasa tako da je Vesterman u jednom momentu osetio i zamor. U napadu smo 40 minuta igrali kako treba. Siguran sam da će se to vratiti", rekao je Vujošević.

On je kazao da je još jednom potvrđen talenat tima koji trenira i prokomenarisao poslednji napad Partizana u regularnom toku.

"Bogdanović je bio hrabar uzeo je poslednji šut i mislim da je svima pokazao koliko je talentovan kao i veliki deo tima i mislim da je pravilno porediti ovu i generaciju Divca, iako se gotovo niko ne seća njihovogpočetka. Nismo iskusni da u nekim momentima nađemo potrebna rešenja, da znamo da se u situaciji kakva je bila ide na prodor, ali ima mnogo pouka iz meča koji smo igrali", smatra trener Beograđana.

Vujošević se osvrnuoo i na atmosferu u dvorani:

"Hvala publici kojoj smo se nadam se odužili. Nisam u stanju da određujem šta neko viče, ali mislim da Teodosića nije trebalo ovako dočekati".

Trener CSKA Etore Mesina je kazao: "Bilo je teško znali smo da moramo biti fokusirani. Oba tima su dala sve od sebe. Partizan je igrao odličnu odbranu, na otvorenom terenu. Nisam zadovoljan sa podatkom da smo izgubili 26 lopti, ali sam srećan što smo nastavili da igramo i onda kada smo gubili. U poslednjem napadu regularnog dela, mogli smo da pravimo faul odlučio sam da se branimo i uspeli smo da nateramo Partizan na težak šut", rekao je Mesina i dodao:

"Ovaj tim Partizana je mlad i talentovan i mislim da on može uraditi mnogo u budućnosti. To želim prijateljima Saši Daniloviću i Dušku Vujoševiću"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track