Košarkašice Partizana deklasirale Pečuj

Košarkašice Partizana deklasirale Pečuj

Košarka -
Izabranice Marine Maljković pokazale su još jednom da im je ove sezone maltene svejedno s kim igraju i da li je to Regionalna liga ili Evrokup, pa i da li na meč u inostranstvo putuju autobusom, vozom ili avionom

BEOGRAD - Samo tri dana posle sjajne utakmice u Pragu i pobede u Evrokupu nad Pragom, košarkašice Partizana su nastavile gde su stale – sa pobedama.

Ovog puta je stradao, ali u pravom smislu te reči mađarski tim Pečuja koji je u 7. kolu Regionalne lige izgubio u Beogradu sa 89:53.

Već posle prve četvrtine i ubedljivog vođstva od 29:15 bilo je jasno da će crno-bele doći do ubedljivog trijumfa. I najvernijim navijačima Partizana nije jasno odakle Dabovićeva, Radočaj ili Butulija crpe toliku energiju pošto su i protiv Pečuja briljirale.

Milica Dabović je postigla 19 poena uz sedam skokova i dve asistencije, Jelena Antić dodala je 16 poena uz isto toliko skokova i četiri asistencije, dok je Nevena Jovanović imala 13 poena.

Košarkašice Partizana već danas će u Hali „Vizura“ odraditi meč 8. kolu protiv Subine Ilirije, poslednje ekipe na tabeli, tako da se s pravom očekuje i upisivanje sedme pobede u ligi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track