Vujošević zakazao trening za sedam sati ujutru

Kazna

Vujošević zakazao trening za sedam sati ujutru

Košarka -
Košarkaši Partizana rano jutros odradili trening po kazni zbog loših igara i dva vezana poraza od Bamberga i Crvene zvezde

BEOGRAD - Poraz u prvom ovosezonskom večitom derbiju, ali i loše igre u poslednja dva meča protiv Bamberga i Crvene zvezde, upalili su lampice u ekipi iz Humske ulice.

Trener crno-belih Duško Vujošević napravio je zbog toga radikalan potez - zakazao je trening za ponedeljak u sedam sati ujutru! Trening je odrađen svega nekoliko sati po odlasku iz Pionira posle večitog derbija.

Aktuelni šampion Srbije nema puno vremena da boluje, pošto ga već u četvrtak očekuje novi duel u Evroligi, u Pionir stiže Bešiktaš.

U kom sastavu će Partizan istrčati na taj megdan još uvek nije pouzdano jasno s obzirom da su sve brojnije glasine da je nekim igračima duel protiv Crvene zvezde bio poslednji u crno-belom dresu. Pre svih, na udaru je Tori Tomas, koga bi na poziciji plejmejkera trebao da zameni Nemanja Gordić. Sasvim je jasno da čelnici Partizana nisu zadovoljni zalaganjem još nekolicine igrača, a da li će i njima biti pronađene zamene, ostaje da se vidi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track