Lejkersi i dalje posrću

NBA

Lejkersi i dalje posrću

Košarka -
Poslednji u nizu poraza morao bi da zabrine sve u klubu jer je utakmica izgubljena od tima koji je u prethodnom delu prvenstva izgubio 17, od 22 utakmice.

NJUJORK - U nastavku prvenstva američke profesionalne košarkaške lige (NBA) Klivlend je jutros na svom terenu savladao Lejkerse iz Los Anđelesa sa 100:94.

Sada postaje sve očiglednije da poraz Lejkersa više nije vest, već da će to biti pobeda ovog tima kolji je uoči prvenstva proglašavan glavnim favoritom za titulu. Jer, zaista deluje nestvarno činjenica da su Lejkersi od početka šampionata odigrali 22 utakmice a čak 13 izgubili!

Drugačiji epilog, međutim, nije se ni mogao očekivati imajući u vidu da samo dvojica igrača ispunjavaju visoke standarde tima iz Los Anđelesa. Kobi Brajant koji je jutros ubacio 42 poena i Dvajt Hauard sa još jednim "dabl-dabl" učinkom: 19 koševa i 20 uhvaćenih lopti. Svi ostali bili su daleko ispod proseka.

Na suprotnoj strani, pak, stajao je kolektiv kojeg su predvodili Karji Irvig sa 28 koševa, 11 asistgencija i šest skokova, Si Džej Majls koji je postigao, takođe, 28 poena i Anderson Varežao čiji je učinak iznosio 20 koševa, devet uhvaćenih lopti, pet asistencija i tri ukradene lopte.

Rezultat:

Klivlend - L.A. Lejkers 100:94

Bruklin - Njujork 97:100

Detroit - Denver 94:101

Nju Orleans - Vašington 70:77 i

Čikago - L.A. Klipers 89:94

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track