Gotovina dočekuje Partizan u Zadru?

Višnjik će goreti

Gotovina dočekuje Partizan u Zadru?

Košarka -
Hrvatski general najavio da će prisustvovati jednoj utakmici Zadra, a spekuliše se da bi mogao da dođe na meč protiv Partizana

ZADAR - Košarkaše Partizana u sredu uveče očekuje vrela atmosfera u dvorani "Krešimir Ćosić" u naselju Višnjik u Zadru.

Prema pisanju hrvatske štampe, osim temperamentnih Zadrana, crno-bele bi mogao da dočeka i general Ante Gotovina. Bivši haški pritvorenik je nedavno izjavio da će prisustvovati jednom meču košarkaša Zadra, a mediji iz Hrvatske spekulišu da bi to mogao biti meč protiv Beograđana.

Meč 14. kola ABA lige na programu je u sredu od 20 časova, a Partizan će put Hrvatske bez trenera Duška Vujoševića, koji je suspendovan.

Trenutno drugoplasirani tim regionalnog takmičenja ostao je u ružnom sećanju Zadranima zbog dešavanja u prvom kolu kada je Partizan pobedio posle velikog preokreta i isključenja Vujoševića (81:74), a gosti se žalili da su ih domaći navijači gađali tvrdim predmetima pa su se povukli sa parketa na desetak minuta.

Hrvatskom generalu Anti Gotovini, koji je poreklom iz okoline, posle dolaska iz Haga priređen je veoma emotivan doček, a odmah je proglašen i za počasnog građanina Zadra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track