KUP KORAĆA: Zvezda na Radnički u polufinalu

Partizan dobio lakšeg protivnika

KUP KORAĆA: Zvezda na Radnički u polufinalu

Košarka -
Crveno-beli će ako pobede Vojvodinu u polufinalu igrati sa boljim iz duela Radnički - Metalac

BEOGRAD - Košarkaši Partizana igraće u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća protiv Slobode iz Užica, dok će rival Crvenoj zvezdi biti novosadska Vojvodina, odlučeno je danas žrebom u Kući košarke.

Crno-beli će ukoliko pobede Užičane u polufinalu igrati protiv pobednika meča Mega Vizura - Vršac, dok Zvezdu čeka mnogo teži posao, jer se ukršta sa pobednikom duela Radnički Kragujevac - Metalac.

Potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Dejan Tomašević zahvalio se ljudima iz Kragujevca što su prihvatili da organizuju završnicu kupa."Niš je prethodnih godina postavio visoke standarde i nadam se da će i Kragujevac biti uspešan. Nalazimo se u teškom vremenu, imam molbu za sve učesnike, trenere, igrače i navijače da sve prođe u najboljem redu", rekao je Tomašević.Pomoćnik gradonačelnika Kragujevca zadužen za sport Jovan Pavlović Bojadžić istakao je da je u poslednjih šest godina, odnosno od 2007. kada je u Kragujevcu organizovan završni turnir kupa košarka u tom gradu podignuta na viši nivo."Nadam se da ćemo ispuniti očekivanja KSS i da će Kragujevac biti dobar domaćin. U teškoj smo situaciji zbog avijača i pokušsaćemo da organizujemo takmičenje bez incidenata.Finalni turnir Kupa Radivoja Koraća održaće se od 7. do 10. februara u Kragujevcu.Prvog dana sastaju se Mega Vizura - Vršac (18.30), odnosno Partizan - Sloboda (21.00), dan kasnije u preostalim četvrtfinalnim duelima igraju Radnički - Metalac (18.30) i Crvena zvezda - Vojvodina (21.00) Polufinalni mečevi i finale na programu su 9. i 10. februara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track