KUP KORAĆA: Zvezda bez Brauna, Partizan precrtao Lovernja

Odlučeno

KUP KORAĆA: Zvezda bez Brauna, Partizan precrtao Lovernja

Košarka -
Crvena zvezda će nastupati sa četiri stranca: Nelson, Skot, Savović i Samardžiski, a Partizan sa Vestermanom, Betransom, Gordonom i Gordićem

Zbog pravila Košarkaškog saveza Srbije da u domaćim takmičenjima (Kup Radivoja Koraća i Superliga Srbije) mogu da nastupaju samo četiri igrača koja nisu nastupala za reprezentaciju Srbije, Crvena zvezda se za turnir koji u četvrtak počinje u Kragujevcu odrekla usluga američkog centra Eltona Brauna a Partizan Francuza Žofrea Lovernja.

Crvena zvezda će nastupati sa četiri stranca: Nelson, Skot, Savović i Samardžiski, a Partizan sa Vestermanom, Betransom, Gordonom i Gordićem.

Finalni turnir Kupa Radivoja Koraća na programu je od 7. do 10. februara u dvorani "Jezero" u Kragujevcu. Crvena zvezda se u četvrtfinalu sastaje sa Vojvodinom, a ako bude uspešna u borbi za finale čeka je bolji iz meča Radnički - Metalac. Partizan se u četvrtfinalu sastaje sa užičkom Slobodom. U eventualnom polufinalu branioce trofeja očekuje duel sa pobednikom meča između Mega Vizure i Vršca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track