KRK: Zvezda zakazala duel sa Radničkim

KUP Radivoja Koraća

KRK: Zvezda zakazala duel sa Radničkim

Košarka -
U pobedničkom timu najefikasniji su bili Rakočević i Nelson sa 19 poena, dok je kod Vojvodine najprecizniji bio Stefan Stojačić sa 13 poena

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Vojvodinu 91:72 (27:20, 24:22, 24:18:22:12) u poslednoj utakmici četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća, pa ih u subotu od 21 sat u Kragujevcu očekuje duel sa domaćin Radničkim, koji je lako dobio Metalac 95:60.

Izabranici trenera Vlade Vukoičića su sve vreme kontrolisali meč u dvorani Jezero, a ključni momenat se dogodio, kada je Kužeta podkraj prvog poluvremena promašio "zicer" u kontranapadu. Od tog momenta Zvezda je maksimalno kontrolisala igru i uvećavala prednost iako su kod beogradskih crveno belih igrali svi igrači.

http://www.youtube.com/watch?v=R4yTPR_D_lk

U pobedničkom timu najefikasniji su bili Rakočević i Nelson sa 19 poena, dok je kod Vojvodine najprecizniji bio Stefan Stojačić sa 13 poena.

Trener Crvene zvezde Vlada Vukoičić nije bio potpuno zadovoljan igrom. Strateg crveno-belih u subotu u polufinalu očekuje težak meč sa domaćinom Radničkim.

"Nismo odigrali perfektno prvih 20 minuta, ali na kraju smo odradili što je trebalo. Prvi stepenik je preskočen, ali nismo došli da igramo jedan dan, već tri i da pokušamo da napadnemo trofej. Čeka nas Radnički, favorit turnira, bez ozbira što im ne igraju neki igrači. Skup su odličnih pojedinaca, odlično vođeni sa klupe. Nema mnogo vremena za pripremu, igrali smo međusbni meč pre mesec dana, bilo bi dobro da precrtanemo neke slike sa te utakmice", kaže Vukoičić.

U prvom polufinalu od 17 časova sastaju se Partizan i Mega Vizura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track