TUČA: Otkriveni zvezdaš među grobarima izazvao haos!

Huligani prekinuli finale

TUČA: Otkriveni zvezdaš među grobarima izazvao haos!

Košarka -
Meč, prekinut pri rezultatu 43:43 biće nastavljen bez prisustva publike danas od 19 časova
1 / 5

KRAGUJEVAC - Finale košarkaškog Kupa Radivoja Koraća u kom su se sastali košarkaši Crvene zvezde i Partizana prekinuto je četiri minuta i sedam sekundi pre kraja treće četvrtine (43:43).

Prema dostupnim informacijama jedan navijač sa obeležijima Crvene zvezde našao se među pristalicama Partizana, koje su ga otkrile i počele da ga maltretiraju. Sa druge strane, pristalice crveno belih krenule su da se sukobljavaju sa policijom, kako bi pomogle unesrećenom kolegi. Istovremeno je aktiviran aparat za agašenje požara, lomljene stolice bacane su na parket..., ekskluzivno saznaje "Kurir"

Intervenisala je Žandarmerija, ispraznila deo tribine a košarkaši oba kluba su otišli u svlačionicu. Posle oko 50 minuta prekida, odlučeno je da se meč nastavi, ali pri zagrevanju su se desili novi incidenti, pošto je neko isprskao trenera Partizana Duška Vujoševića ispod Zvezdine tribine. Posle svega toga, rukovodstvo KSS je odlučilo da prekine meč, koji će se nastaviti sutra od 19 časova bez prisustva publike.

Dok je trener Partizana pokušao da dođe do predsednika Crvene zvezde Nebojše Čovića, nastao je novi inciident, koji je silaskom na teren smirio predsednik KSS Dragan Đilas.

"Neću da puštam da me pljuju... Pljunuo me čovek - prstom je pokazivao trener Partizana na naočare i nastavio da se obraća Đilasu pretećim tonom: - Je.... im mr... majku".

Prema još nepotvrđenim informacijama automobilima sa BG tablicama koji su se našli na delu parkinga ispred dvorane Jezero, ispušene su gume.

http://www.youtube.com/watch?v=tRlFsrZyMlo

Ovome dodajmo da je pred sam početak finala došlo do koškanja pred ložom u kom se nalazi predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Đilas, kog od tada čuva četvoročlano obezbeđenje. Tokom zagrevanja košarkaš Partizana Dragan Milosavljević, pogođen je upaljačem koji je doleteo sa tribine.

Nadamo se da se slike sa finala Kupa Grčke neće ponoviti i u Kragujevcu.

Policija: Nerede izazvali navijači Partizana

Izgredi navijača na finalnoj utakmici završnog turnira Kupa Radivoja Koraća počeli su kada su navijači Partizana ubacili na tribinu navijača Crvene zvezde, udarali ga, skinuli mu dres i zapalili, rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi u Kragujevcu.

U policiji navode da su pristalice Crvene zvezde potom krenule da brane napadnutog navijača. Pripadnici Žandarmerije reagovali su odmah i uspeli da spreče incidente većih razmera, a ističe se da i među žandarmima ima četvoro lakše povređenih.

U Policijskoj upravi navode da, pošto su žandarmi smirli situaciju 45 minuta od prekida, kada su se košarkaši vratili na teren i počeli da se zagrejavaju za nastavak meča, trener Partizana Duško Vujošević je ustao sa klupe i krenuo ka predsedniku Crvene zvezde Nebojši Čoviću.Tada je, kako tvrde u policiji, "došlo do koškanja među njima", kao i da je tenziju smirio predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Đilas.Posle toga je odlučeno da se utakmica definitivno prekine i da se nastavak odigra u ponedeljak od 19 sati bez prisustva publike.

U policiji navode "da pre, u toku i posle utakmice u gradu nije bilo incidenata", kao i da su nešto posle ponoći svi navijači ispraćeni iz Kragujevca.

http://www.youtube.com/watch?v=yoYbyjYY9Uo

http://www.youtube.com/watch?v=-6VY_v8cE0Y

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track