GAGIĆ ISKREN: Naježim se kada Grobari zagrme!

Oduševljen navijačima

GAGIĆ ISKREN: Naježim se kada Grobari zagrme!

Košarka -
Đorđe Gagić kaže da navijači daju snagu košarkašima

BEOGRAD - Košarkaš Partizana Đorđe Gagić rekao je danas da crno-beli u svaki meč ulaze kao favoriti zbog navijača, koji klubu iz Humske pružaju fantastičnu podršku.

"Mi se uvek osećamo kao favoriti, jer na naše utakmice dolazi veliki broj navijača da nas bodri. Sve vreme su uz nas, znali su da nas isprate pesmom i kad je najteže. To nam daje snagu da nastavimo dalje i da se ne predajemo", rekao je Gagić Tanjugu.

On je dodao da ne zna rečima da opiše kako on i saigrači doživljavaju podršku sa tribina i da se to mora osetiti.

"Ne znam kako da opišem taj osećaj. Kad izađeš na teren i naježiš se 10 puta, onda ti je sve jasno. Pionir "zagrmi", a mi na parketu moramo bukvalno da vrištimo jedni na druge da bi se čuli. To je prava stvar", kazao je 23. godišnji košarkaš.

Partizan će na fajnal-foru Jadranske lige, od 25. do 27. aprila u Laktašima, igrati protiv prvoplasirane Igokee, dok se u drugom polufinalu sastaju Crvena zvezda i Radnički iz Kragujevca.

"Ne zna se stvarno ko je teži protivnik, oni ili Crvena zvezda. Igokea je na svom terenu jako opasna, to smo osetili u ligaškom delu sezone kada smo gostovali u Laktašima. Reč je o iskusnoj ekipi i moraćemo maksimalno angažovano i skoncentrisano da uđemo u taj meč", poručio je Gagić.

Na pitanje protiv kog centra u ligi mu je bilo najteže da igra, Gagić je izdvojio Korslija Edvardsa iz Igokee i Raška Katića iz Crvene zvezde.

"Edvards je neobičan, snažan i jako je teško igrati protiv njega. Katić je u životnoj formi, uklopio se u Zvezdin stil igre. Dok sam bio u Hemofarmu nisam imao toliko prilike da igram protiv njega, ali svako u karijeri dostigne nivo kada pruža dobre partije", zaključio je centar Partizana.

Gagić je u ligaškom delu Jadranske lige prosečno beležio 7.2 poena i 3.6 skoka, dok je na 10 utakmica Evrolige imao učinak od 5.7 i 3.3 skoka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track