ŠOK: Dru Gordon napustio Partizan!

Krilni centar odlazi iz Beograda

ŠOK: Dru Gordon napustio Partizan!

Košarka -
Dru Gordon se zahvalio navijačima na podršci

BEOGRAD - Košarkaš Partizana Amerikanac Dru Gordon raskinuo je ugovor sa crno-belima, saopštio je dosadašnji igrač srpskog šampiona.Crno-beli su morali pre početka Superlige da se odreknu jednog stranca. Iako se mislilo da će to da bude Žofri Lovernj, Partizan se odlučio za američkog krilnog centra, koji neće igrati u Superligi Srbije i na završnom turniru ABA lige.Gordon je uoči početka sezone potpisao jednogodišnji ugovor sa Partizanom, a ovo mu je prva sezona u Evropi. On je pre crno-belih igrao za univerzitetski tim Novog Meksika. Amerikanac nije danas trenirao sa ekipom, a nastaviće karijeru u italijanskom Dinamu iz Sasarija.

"Hvala na vremenu koje ste izdvojili i na strpljenju koje ste imali sa mnom. Hvala za ljubav i podršku koju sam dobio od svih u klubu. Svojim saigračima želim sve najbolje u nastavku sezone. Nedostajaće mi. Pozdravljam najbolje navijače na svetu Grobare"

, objavio je Amerikanac na Tviteru.Gordon je ove sezone u ABA ligi imao prosek od 9,9 poena i 7,7 skokova po utakmici. Amerikanac je imao najbolji prosek u regionalnoj ABA ligi po broju ofanzivnih skokova (2,5 po meču), dok je po odbrambenim skokovima bio peti sa pet uhvaćenih lopti po utakmici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track