ALARM U RADNIČKOM: Partizan pada u Kragujevcu!

Veruju u pobedu protiv crno-belih

ALARM U RADNIČKOM: Partizan pada u Kragujevcu!

Košarka -
Sinovec i Miljenović uvereni u pobedu protiv šampiona

KRAGUJEVAC - Kapiten košarkaša Radničkog iz Kragujevca Stefan Sinovec rekao je da je uveren kako njegov tim može da pobedi Partizan u derbiju sedmog kola Superlige Srbije i najavi izlazak iz krize.

"Partizan je sastavljen od mladih, talentovanih igrača koji su pokazali da su veoma dobri, imaju skor 6-0 u Superligi i prvaci su Jadrana. Na našoj strani je iskustvo, a sada kada je najteže moramo da budemo najbolji. Moramo da pokažemo da smo dostojni velike pobede nad Partizanom na domaćem terenu, a ja sam uveren u to", rekao je Sinovec za klupski sajt.

Malo ko je očekivao da će Kragujevčani posle šest odigranih utakmica u domaćem šampionatu imati skor 2-4.

Izabranici Miroslava Nikolića su lošim startom doveli u pitanje plasman u plej-of, ali i u Jadransku ligu naredne sezone.

"Svaka naša naredna utakmica je kvalifikaciona, svi alarmi su uključeni i stanje je mobilizacije u našim redovima. Pobedom nad šampionom napravili bismo prednost u odnosu na naše konkurente, jer su svi izgubili od Partizana. Moramo na sve nacine da izborimo plasman među cetiri najbolje ekipe Srbije, a time i u Jadransku ligu sledeće sezone", dodao je Sinovec.

Mladi Nenad Miljenović smatra da Partizan neće opušteno doći u Kragujevac zbog osvajanja regionalnog takmičenja.

"Sigurno su već zaboravili šta se dešavalo proteklog vikenda. Verujem da dolaze motivisani da pobede. Na nama je da probamo da ostvarimo veoma važnu pobedu u borbi za jedno od prva četiri mesta u Superligi. U drugom delu prvenstva prvi zadatak nam je da (pre)stignemo Vojvodinu. Pobedom nad Partizanom sami bismo odlučivali o svojoj sudbini do kraja ligaškog dela takmičenja", rekao je Miljenović.

Utakmica između Radničkog i Partizana igra se u sredu, 1. maja, od 18 sati u dvorani Jezero.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track