POPUNIO SRPSKU PETORKU: Belošević sudi na F4 Evrolige

Priznanje

POPUNIO SRPSKU PETORKU: Belošević sudi na F4 Evrolige

Košarka -
Osim Beloševića, na spisku su i Matej Boltauzer iz Slovenije, Italijani Gverino Cerebuh i Luiđi Lamonika, Grk Elijas Koromilas, Olegs Latisevs iz Letonije, Nemac Robert Lotermozer, kao i Ukrajinac Boris Rižik

Srpski košarkaški sudija Ilija Belošević deliće pravdu na završnom turniru Evrolige u Londonu, na koji su kao igrači CSKA iz Moskve još ranije učešće osigurali: Miloš Teodosić, Vladimir Micov, Nenad Krstić i Zoran Erceg.

Belošević će biti jedan od osam abritara koje je Evroliga delegirala za taj događaj. Srpskom sudiji to će biti šesto učešće na Fajnal foru u karijeri i on je najiskusniji od svih ostalih arbitara koji će suditi u Londonu. Osim Beloševića, na spisku su i Matej Boltauzer iz Slovenije, Italijani Gverino Cerebuh i Luiđi Lamonika, Grk Elijas Koromilas, Olegs Latisevs iz Letonije, Nemac Robert Lotermozer, kao i Ukrajinac Boris Rižik. Belošević je do sada delio pravdu na tri finalna meča završnog turnira Evrolige, baš kao i Italijan Luiđi Lamonika, koji je takođe dobio poziv ove sezone.Podsetimo da je Belošević, zajedno sa Lamonikom, kao i Robertom Lotermozerom iz Nemačke bio delilac pravde i u polufinalnim duelima na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine.

Plasman na Fajnal for Evrolige u Londonu obezbedili su CSKA iz Moskve, Olimpijakos, Barselona i Real Madrid.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track