Vujošević: Ekipa hoda uspravno primajući prljave udarce

U svom stilu

Vujošević: Ekipa hoda uspravno primajući prljave udarce

Košarka -
Igrači zaslužuju svaku pohvalu. Oni nastavljaju ove sezone, primajući raznorazne prljave udarce, kako kao klub, tako i kao tim, da hodaju uspravno - rekao je Vujošević

BEOGRAD - Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je večeras da je njegova ekipa pobedom nad Mega Vizurom pokazala da nastavlja da hoda uspravno, iako ove sezone trpi udarce sa raznih strana.

"Igrači zaslužuju svaku pohvalu. Oni nastavljaju ove sezone, primajući raznorazne prljave udarce, kako kao klub, tako i kao tim, da hodaju uspravno", rekao je Vujošević za sajt kluba posle meča u Kruševcu.

Crno-beli su večeras ubedljivo savladali Mega Vizuru sa 89:66 u derbi meču osmog kola Superlige i sačuvali prvo mesto na tabeli.

"Iako nismo bili kompletni, nedostaje još uvek Milosavljević, iako smo igrali sa ekipom koja je delila prvo mesto, mislim da smo pred prepunom dvoranom u Kruševcu, gde je bilo i puno naših navijača, u teškim uslovima pri velikoj temperaturi, protiv odličnog protivnika pružili odličnu utakmicu", kazao je Vujošević.

Ekipa Partizana u devetom kolu, koje se igra u sredu, dočekuje Crvenu zvezdu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track