PROBLEMI ZA DUDU: Desetkovani na Evropskom prvenstvu!?

čETIRI OTKAZA

PROBLEMI ZA DUDU: Desetkovani na Evropskom prvenstvu!?

Košarka -
Milan Mačvan, Zoran Erceg, Kosta Perović i Stefan Marković otkazali su učešće, dok se odgovor Duška Savanovića još uvek čeka.

Prema pisanju grčkog portala "Eurohups" selektoru Srbije Dušanu Ivkoviću učešće na Evrobasketu već su otkazala četvorica igrača.Reč je o Milanu Mačvanu, Zoranu Ercegu, Kosti Peroviću i Stefanu Markoviću, dok se odgovor Duška Savanovića još uvek čeka.Navodno, selektor Ivković je tokom razgovora sa potencijalnim reprezentativcima dobio nekoliko negativnih odgovora, a samo tri pozitivna - od Nenada Krstića, Miloša Teodosića i Nemanje Bjelice.Prema pisanju grčkog portala, selektora su jako iznenadili otkazi Mačvana, Ercega, Perovića i Markovića, dok se u izveštoju ne pominje Vladimir Micov, sa kojim je Duda takođe razgovarao tokom njegove posete Moskvi.Ukoliko se ispostavi da su saznanja grčkog portala tačna, naša reprezentacija će biti izuzetno oslabljena u Sloveniji.

Evropsko prvenstvo u košarci na programu je od 4. do 22. septembra, a rivali Srbije u Grupi B biće Bosna i Hercegovina, Litvanija, Makedonija, Crna Gora i Letonija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track