ODLIČNA VEST: Teodosić ne mora na operaciju
Foto: Cskabasket.com

Dva meseca oporavka

ODLIČNA VEST: Teodosić ne mora na operaciju

Košarka -
Nemački lekari smatraju da operacija povređenog lista nije neophodna i da bi srpski košarkaš mogao kroz rehabilitaciju da se vrati na teren za dva meseca

MOSKVA - Košarkaški klub CSKA objavio je na svojoj zvaničnoj internet stranici da su najnoviji pregledi u Nemačkoj pokazali da Miloš Teodosić ne mora na operaciju povređenog lista.

Ruski klub je dodao da će oporavak trajati oko dva meseca, što znači da bi Teo mogao da zaigra za Srbiju na Evropskom prvenstvu.

"Naš bek Miloš Teodosić uspešno je prošao dodatne testove povređenog lista na sportskoj traumatološkoj klinici u Minhenu. Nemački doktori smatraju da operacija nije potrebna. Teodosić će morati da bude podvrgnut fizikalnoj terapiji i specijalnoj rehabilitaciji. Pretpostavlja se da će Teodosić moći da se vrati košarkaškim aktivnostima za dva meseca. Odluka o mestu lećenja će biti doneta kada se košarkaš vrati u Rusiju", stoji na sajtu ruskog tima.

Ukoliko se ova vest pokaže tačnim, Teodosić bi na teren mogao krajem jula, otprilike 40 dana pre starta Evropskog prvenstva u Sloveniji (počinje 4. septembra). Praktično, dovoljno vremena da se stavi na raspolaganje selektoru Dušanu Ivkoviću.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track