DIVAC I RAĐA: Više ne zakucavamo

Uspomene

DIVAC I RAĐA: Više ne zakucavamo

Košarka -
Mi smo trenirali toliko koliko današnja deca ne mogu ni da zamisle. Da danas toliko trreniraju, odmah bi se žalili menadžerima, roditeljima..., rekao je Dino Rađa

Proslavljeni košarkaši i nekadašnji reprezentativci Jugoslaviji Vlade Divac i Dino Rađa rekli su gostujući u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" da više ne zakucavaju.

"Ja kad to uradim, koleno mi momentalno otekne" rekao je Rađa, dok je Divac uz osmeh dodao:

"Ja mogu samo na jednu nogu"

Rađa je pričao i o odlasku na pripreme reprezentacije.

"Krenuli smo Vladovim Jugom na staru planinu. Kočnice nisu bile najbolje, ali smo odlučili da majstora pronađemo u Pirotu. Kada smo se domogli mehaničara, on je samo rekao, deco, vi kao da nemate kočnice", idpričao je Rađa

Govoreći o anegdotama dok su bili na terenu, Divac je ispričao i da je u NBA ligi imao običaj da "pušta" mlade igrače sa ovih prostora.

"Bilo je ono kreni desno, a jedan je čak i tako uspeo da promaši zicer", rekao je Divac ne želeći da imenuje košarkaša.

Proslavljeni košarkaš je priznao i da je jedan meč Partizana protiv Jugoplastike propustio zbog tadašnje devojke, a današnje supruge Snežane, jer se povredio u pokušaju da pobegne na ljubavni sastanak, na šta je Rađa rekao:

"Mi smo trenirali toliko koliko današnja deca ne mogu ni da zamisle. Da danas toliko trreniraju, odmah bi se žalili menadžerima, roditeljima..."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track