ČOVIĆEVA OCENA: Dobro je da policija štiti sudije
Foto: Zorana Jevtić

ČOVIĆEVA OCENA: Dobro je da policija štiti sudije

Košarka -
Sve mi je jasno, znam kako se osećaju navijači Crvene zvezde zbog poraza. Ja im se izvinjavam zbog partije koju su košarkaši u sredu, kaže prvi čovek Zvezde

Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović uputio je izvinjenje navijačima crveno-belih zbog nedopustivo lošeg izdanja ekipe trenera Dejana Radonjića u prvoj utakmici finala plej-ofa protiv Partizana (82:54)

"Sve mi je jasno, znam kako se osećaju navijači Crvene zvezde zbog poraza. Ja im se izvinjavam zbog partije koju su košarkaši u sredu pružili. Očekujem da ćemo popraviti to stanje već u petak, ali, naravno, pristup mora da bude maksimalno borben, sa maksimalnom koncentracijom, jer Zvezda ne može da igra utakmicu u kojoj se igrači ne bore", rekao je Čović.

On je rekao da u drugoj utakmici igrači moraju da "proliju krv", jer to duguju armiji navijača koju su razočarali.

"Moramo da usaglasimo izjave igrača koje daju u medijima i da proverimo koliki je stepen iskrenosti tih izjava kada ih vidimo na terenu. Prema tome, u petak, borba do poslednje kapi krvi. To je naša obaveza prema armiji navijača koji su razočarani, koji se teško osećaju. Sve druge stvari, kazne, kritike i ostalo ne bih da pominjem jer mislim da može da bude vešto zloupotrebljeno u medijima, jer kada ima te probleme u porodici to ostavljate u porodici."

Na pitanje da prokomentariše vest da su sudije finalnog meča u halu "Pionir" stigle u policijskom vozilu pod jakom pratnjom, Čović je odgovorio:

"Mislim da je to inovacija i da je to dobra inovacija i poruka posle svega što se događalo sa arbitrima poslednjih godina, a u čemu ni Zvezda ni neki drugi klub nije učestvovao. Poneki jesu, ali su to zaboravili.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track