OSTAJE U PARTIZANU: Zvezda htela da preotme Milosavljevića?!

Budući kapiten crno-belih

OSTAJE U PARTIZANU: Zvezda htela da preotme Milosavljevića?!

Košarka -
Milosavljević je odbio bogatu finansijsku ponudu Crvene zvezde

BEOGRAD - Novi kapiten Partizana Dragan Milosavljević odbio je ponudu da pređe u Crvenu zvezdu Telekom, saznaje Sos kanal.

Povremeni naše zemlje odlučio je da ostane u redovima crno-belih iako je imao brojne ponude, a jedna od finansijskih najboljih je bila od Crvene zvezde.

Milosavljević (24) ima ugovor sa Partizanom do juna naredne godine. On je karijeru počeo u Napretku, a potom je igrao za Radnički pre nego što je 2010. stigao u beogradski klub.

Međutim, menadžer košarkaša Partizana Miško Ražnatović demantovao je za Sportal tu vest.

"Niko iz Zvezde nije kontaktirao Milosavljevića. To nema veze sa istinom", kratko je rekao Miško Ražnatović.Dan ranije Ražnatović je potvrdio da Milosavljević ostaje u Partizanu.

"Milosavljević ima još godinu dana ugovora. Međutim, nije problem tokom sezone napraviti aneks o produžetku saradnje, tako da Partizan narednog leta ne ostane bez obeštećenja, kada bude odlazio u inostranstvo", rekao je njegov menadžer Miško Ražnatović gostujući na SOS kanalu.

Ono što je važno za pristalice Partizana je i podatak da će dvojica francuskih internacionalaca, Leo Vesterman i Žofri Lovernj, ostati u klubu i naredne sezone.

"Oni prosto ne žele da idu iz Partizana. Prezadovoljni su načinom rada, prijemom navijača i medija i time što će igrati važne uloge u Evroligi. Leo je zreliji za jednu sezonu, Lovernj će prvi put biti starter i on ne može da dočeka početak takmičenja" poručio je Ražnatović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track